شما هم وقتی با خانواده به شهری سفر می کنید بیشتر از هتل چشم تان در پی هتل آپارتمان است؟ هتل آپارتمان ها چگونه توانسته اند جای خود را بین مسافران باز کنند؟ اصلا چقدر در مورد هتل آپارتمان ها اطلاعات دارید؟ اگر کنجکاو هستید بیشتر از این محل های محبوب اقامت...
اگر دلتان یک آبگوشت تازه و خوش رنگ می خواهد حتما این نوع را امتحان کنید. یک آبگوشت خوشمزه و مقوی که آن قدر انرژی دارد که برای یک سرگرمی درست و حسابی آماده تان کند.
بستنی ماست و توت فرنگی یکی از محبو ب ترین دسرهای تابستانی است که مواد اصلی آن، همان طور که از نام آن تعیین است، از ماست و توت فرنگی تشکیل شده است. این بستنی علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد، رنگ آن هم بسیار مجذوب کننده است. در این مقاله از در ، طرز تهیه بستنی...
مربای هویج؛ یکی از انواع مرباهای خوش طعم و پرطرفدار است که برای صبحانه و عصرانه گزینه بسیار خوبی به شمار می آید. مربای هویج خانگی به علت نداشتن مواد نگهدارنده و افزودنی ها، سالم تر و مقرون به صرفه تر از مربای هویج صنعتی خواهد بود.
شاید برایتان جالب باشد بدانید سهم عمده ای از اندازه رضایت حاصل از سفر و مسافرت لااقل در بین ما ایرانیان، بر می گردد به خصوصیات هتل ها و مکان های اقامتی که در طول سفر خود از آن استفاده نموده ایم؛ اینکه باید هتل، مسافرخانه و یا خونه های شخصی که به شما برای...
البته که راحت ترین شغل های دنیا از نظر هرکسی می توانند متفاوت باشند؛ اما تست کننده طعم بستنی واقعاً یکی از آسان ترین هاست، با هر متر و معیاری! یا کسی که باز ی های کامپیوتری را با بازی کردن آنها آنالیز می نماید. در این مقاله از بلاگ خبرنگاران قصد داریم تعدادی...
سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می گردد و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می نماید. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا می شویم.
این کسرول با پنیر، اسفناج و گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. زمان تهیه و پخت آن حدود دو ساعت زمان می برد اما ارزشش را دارد.
اسموتی انبه و زنجبیل از نوشیدنی های مقوی و انرژی زا برای همه فصل های سال، به خصوص در تابستان است که انبه های تازه، وارد بازار می شوند. این هم برای بچه ها در سن رشد مناسب است و هم بزرگسالان می توانند از مزایای سلامتی آن بهره مند شوند. اسموتی انبه و زنجبیل...
آیا می دانید آبمیوه هایی که نباید با هم ترکیب کرد چه خصوصیاتی دارند؟ خوردن کدام میوه ها با هم ممنوع است؟ ترکیب آب میوه ها با هم چطور می تواند برای سلامت مضر باشد؟ آبمیوه های طبیعی سرشار از ویتامین و مواد مغذی برای بدن هستند، اما ترکیب بعضی از آبمیوه ها...
شربت زنجبیل برای افرادی که دوست دارند مفید و سنتی میل نمایند، یک انتخاب فوق العاده است. زنجبیل که یکی از مفیدترین گیاهان دارویی است به خاطر عطر خاص و طعم تند و تیزی که دارد، از آن برای مزه دار کردن غذاها و درست کردن انواع دمنوش و شربت استفاده می گردد. اما...
آیا علاقه مند به خرید پلوپزی هستید که استفاده از آن آسان باشد و در عین حال هر بار شما را با یک ته دیگ طلایی غافل گیر کند؟ اگر چنین است، پس این راهنمای جامع گزینه مناسبی برای شما محسوب می گردد. در واقع انواع مختلفی از برندها در بازار وجود دارد که ممکن است...
در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه غذای تند مرغ جرک، به جامائیکا در دریای کارائیب سفر خواهیم کرد.
حتما تعریف غذاهای فرانسوی را زیاد شنیده ایدیا مزه آن ها را امتحان نموده اید. اگر استعداد آشپزی دارید، می توانید در کارگاه های یک روزه فرانسوی شرکت کنید.
جوجه زعفرانی یک غذای ایرانی و البته بین المللی است. در کشورهای شرقی این غذا به روش های مختلف طبخ می شود اما در ایران جوجه کباب زعفرانی یکی از آن غذاهای محبوبی است که حالا در پارک ها و کمپینگ ها در طبیعت یکی از گزینه های ثابت ماست. از طرفی جوجه کباب های آماده...
نان باگت خانگی با استفاده از خمیری تهیه می شود که از آرد، خمیر مایه، نمک و آب تشکیل شده است. هرچند تهیه نان باگت در خانه کمی زمان بر است، اما عطر و طعم نان تازه، ارزش وقت گذاشتن را دارد.
معجون شیر و شیره انگور یک نوشیدنی مقوی است که در آن ادویه های گرمی مثل دارچین و جوز هندی به کار می رود. طرز تهیه شیره انگور با شیر و خواص شیره انگور با شیر را در این مطلب بخوانید.
سالم نگه داشتن ریه ها یک موضوع لازم است. با این حال عوامل مختلف مثل مواجهه با دود سیگار و سموم محیطی، همچنین خوردن مواد غذایی التهابی می توانند به شش ها آسیب برسانند و آن ها را در معرض خطر قرار دهند. بیماری های ریوی رایج مثل آسم می توانند کیفیت زندگی را...
مربای لیمو ترش از جمله مرباهای خوش عطر و خوشمزه ای است که برای تزئین انواع دسر و کیک نیز از آن استفاده می کنند. پخت این مربا بسیار راحت بوده و به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد.
اراک - خبرنگاران - فرهنگ با زوایای میراث ملموس و ناملموس سرمایه هر جامعه است که در خود اصالت و هویت یک قوم را دارد و نیاز است که از داشته های این بخش حراست شده و این سرمایه ماندگار و ارزشمند به بهترین شکل تحویل آیندگان شود.