6 خوراک فرانسوی که باید از برترین سرآشپزها یاد بگیرید
به گزارش بانه مارکت، حتما تعریف غذاهای فرانسوی را زیاد شنیده ایدیا مزه آن ها را امتحان نموده اید. اگر استعداد آشپزی دارید، می توانید در کارگاه های یک روزه فرانسوی شرکت کنید.
سفر به فرانسه بدون این که برخی از غذاهای معروف و معرکه فرانسوی را مزه کنید، لطفی ندارد؛ خوراکی هایی که مزه خوب شان عقل از سر آدم می برد، مثل کراوسان، پنیر کامامبر، سوسیس فرانسوی و ماکارون. اما امتحان کردن خوراکی های خوشمزه فرانسوی یک چیز است، آشنایی با فرایند درست کردن این خوشمزه ها، و یاد گرفتن از سیر تا پیاز پختن آن ها چیز دیگری است.
می خواهیم شما را وسوسه کنیم که اگر به پخت و پز علاقه دارید، برترین آشپزهای پاریس را برای آموزش پیدا کنید. چند پیشنهاد مجذوب نماینده داریم تا یک روزه از شما نانوا، کارشناس پنیر و آشپز فرانسوی بسازیم.
ماکارون
شاید درست کردن این رنگ رنگی های قشنگ ساده به نظر برسد، اما آماده کردنش از خوردنش سخت تر است. کلاس کوکینگ ویث کلس (Cookn with Class) که در پاریس واقع شده است، یکی از معروف ترین کلاس های آشپزی شهر است.
شیرینی پزهای جویای نام در این دوره پرزحمت پخت ماکارون شرکت می نمایند تا در فرایندی چند مرحله ای، سه مزه مختلف را سر هم نمایند. کارگاه سه ساعته عملی باعث می گردد نسبت به مراحل تهیه این ساندویچ های نرم و بهشتی، احساس قدرشناسی پیدا کنید و ببینید که قیمت بالای آن ها عادلانه است. این کارگاه ها در طول سال برگزار می شوند. هزینه ثبت نام هر نفر 109 یورو است.
ناهار سنتی استان پغووانس
یک علاقه مند واقعی غذاهای فرانسوی می تواند در جنوب فرانسه به کلاس آشپزی پغوونس گوغمت (Provence Gourmet) برود. او این فرصت را خواهد داشت تا با خوراکی های محلی پغووانس آشنا گردد. اگر هنرجوی آموزش غذای پغووانسی (Provence) بشوید، در یک کارگاه یک روزه شرکت می کنید، به بازار محلی می روید، با کشاورزان محلی گپ می زنید و با استفاده از مواد اولیه تازه و فصلی یک ناهار پغووانسی خوشمزه می پزید.
این کلاس در فضای خارج از شهر، در خانه اربابی یک کشتزار سنتی برگزار می گردد و یک بسته کامل آشنایی با جنوب فرانسه به شمار می رود.
این کلاس آشپزی تقریبا در بیشتر طول سال، چهارشنبه ها و آدینه ها برگزار می گردد و شهریه آن 165 یورو است.
سوفله
استاد شدن در هنر سوفله پزی، مهارتی است که هر سرآشپزی آرزویش را دارد. این غذا که مبنای آن تخم مرغ است، به این معروف شده که خوب درآوردن آن کار هر کسی نیست. پختن یک سوفله عالی به دقت، صبر و زمان بندی مناسب احتیاج دارد، اگر یکی از این ها نباشد، تنها چیزی که به دست می آورید، یک کپه موادغذایی به دردنخورد است.
می توانید وارد چالش درست کردن سوفله پف نموده، اسفنجی و پوک شوید؛ در یک دوره دو ساعته در کلاس لَ کویزین پغی (La Cuisine Paris) شرکت کنید. کلاس سوفله چند بار در ماه با هزینه 69 یورو برای هر نفر برگزار می گردد.
آشنایی با مزه پنیرهای فرانسوی
کسی که عاشق پنیر باشد، به فرانسه هم رفته باشد، فرصت مزه کردن انواع پنیرهای مرغوب فرانسوی را از خودش نمی گیرد. هر چه باشد این کشور به داشتن مجموعه ای از پنیرهای باکیفیت، با مزه ای باورنکردنی معروف است.
کارگاه مزه کردن پنیر فرانسوی به نام پغی بای ماوث (Paris by Mouth) به همه سوال هایی که شاید به فکرتان هم نرسیده باشد، پاسخ می دهد؛ هر چه درباره اهمیت پنیر باید بدانید، به شما می گویند. این کارگاه سه تا چهار ساعته امکان آشنایی با دست کم 10 نوع پنیر مختلف را فراهم می نماید و 110 یورو هم هزینه دارد.
راتاتوی
اگر کارتون راتاتوی را دیده باشد و از ماجرای آن موش سرآشپز لذت برده باشید، نام راتاتوی برای تان غریبه نیست. دوست دارید سراغ غذاهای پرآوازه ای مانند راتاتوی بروید؟ می توانید مدل نیس آن را یاد بگیرید که از غذاهای مدیترانه ای هم الهام گرفته و سالم تر هم هست.
در کلاس آشپزی عملی در شهر نیس، مواد اولیه از بازارهای محلی تهیه می شوند. کارگاه های غذای نیس هر ماه در کلاس لِ پوتی فارسیس Les Petits Farsic برگزار می شوند و هر بار بر موضوع تازه ای تمرکز دارند، از پاستای تازه تا سبزیجات زمستانی شکم پر در این کلاس ها پیدا می کنید. البته کلاس ها به زبان فرانسوی و ترجمه انگلیسی برگزار می شوند و 90 یورو هزینه دارند.
کراوسان و نان های تازه دیگر
مسافر پاریس که باشید، خوب است یک بعدازظهر را در کلاس آموزش کراوسان بگذرانید. لَ کویزین پغی (La Cuisine Paris) کلاس کراوسان و شیرینی های خمیری را برگزار می نماید و از سیر تا پیاز هنر پختن کراوسان کره ای را به علاقه مندان کربوهیدرات آموزش می دهد، از درست کردن خمیر اصلی آن تا روش درست شکل دادن شیرینی های معروف فرانسوی.
هنرجوهای این کلاس، پخت نان های شیرین مثل نان بریوش شکلاتی Pain au Chocolat را هم یاد می گیرند. وسط این نان خوشمزه تکه های شکلات تلخ دارد و خمیر آن مثل حلزون پیچیده می گردد. این کلاس های آشپزی روزانه برگزار می شوند و برای هر نفر 99 یورو دریافت می نمایند.
منبع: کجارو / matadornetwork.com