طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل خوشمزه و مقوی به 2 روش کافی شاپی
به گزارش بانه مارکت، اسموتی انبه و زنجبیل از نوشیدنی های مقوی و انرژی زا برای همه فصل های سال، به خصوص در تابستان است که انبه های تازه، وارد بازار می شوند. این هم برای بچه ها در سن رشد مناسب است و هم بزرگسالان می توانند از مزایای سلامتی آن بهره مند شوند. اسموتی انبه و زنجبیل را هم می توانید به عنوان یک بعد از میل کنید و هم جای یک میان وعده مقوی را برای شما پر خواهد کرد. علاوه بر این برای پذیرایی کردن از مهمان ها در دورهمی های مجلسی هم گزینه بسیار خوبی است. این اسموتی را خودتان به راحتی می توانید در خانه با کیفیت کافی شاپی تهیه کنید. در این مقاله از سرویس در به طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل به 2 روش می پردازیم و فوت و فن های تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل
مدت زمان آماده سازی و تهیه اسموتی: 10 دقیقه
مقدار کالری در یک لیوان اسموتی انبه زنجبیل: 172 کالری
مواد لازم برای تهیه اسموتی زنجبیل انبه
آب سرد: 1 و 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
انبه خرد شده: 450 گرم
موز: 2 عدد میانه
روغن نارگیل: 1 قاشق سوپ خوری
عسل: 1 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه: 1 یا 2 قاشق چای خوری (خرد شده)
مراحل طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل
برای تهیه اسموتی زنجبیل انبه، بعد از شستن میوه ها، آنها را خرد و فریز کنید. زنجبیل را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس همه مواد را با هم در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. این مقدار مواد برای درست کردن اسموتی برای 4 نفر بزرگسال است. اگر هم زمان فریز کردن مواد را حساب نکنید، درست کردن این اسموتی، نهایتا 5 دقیقه از وقتتان را خواهد گرفت و هم و هم را در خود دارد. برای تهیه اسموتی مورد نظر، مراحل زیر را ادامه دهید.
مرحله اول: میوه ها را آماده کنید
در اولین قدم برای درست کردن اسموتی انبه زنجبیل، انبه را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. فیله انبه را به صورت مکعبی خرد کنید و در یک پاکت زیپ کیپ بریزید. موزها را هم پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید. میوه های خرد شده را حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
مرحله دوم: مواد اسموتی را در مخلوط کن بزنید
بعد از منجمد شدن میوه ها، آن ها را از فریزر خارج کنید و در مخلوط کن بریزید. آب خیلی سرد را به میوه ها اضافه کنید. سپس روغن نارگیل، عسل و زنجبیل خرد شده را به میوه ها اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید و حدود 3 دقیقه مواد را با هم بزنید تا کاملا پوره و یکدست شوند.
مرحله سوم: اسموتی انبه و زنجبیل را سرو کنید
در نهایت، بعد از پوره و نرم شدن مواد اسموتی، آن را در لیوان بریزید. می توانید برای سردتر شدن اسموتی زنجبیل و انبه، چند تکه یخ را هم به آن اضافه کنید. روی اسموتی را به دلخواه خود با برش های انبه و زنجبیل، تزیین و آن را سرو کنید.
طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل با ماست
مدت زمان آماده سازی و تهیه اسموتی: 5 تا 10 دقیقه
مواد لازم برای تهیه اسموتی زنجبیل و انبه با ماست
انبه خرد شده: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
آب انبه: 1/4 لیوان دسته دار فرانسوی
موز: 1 عدد میانه یا کوچک
شیر: 1/4 لیوان دسته دار فرانسوی
ماست: 120 گرم
عسل: 1 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: 1 قاشق چای خوری (یا 1 قاشق زنجبیل غذاخوری تازه)
قالب های یخ کوچک: به مقدار دلخواه
مراحل طرز تهیه اسموتی زنجبیل انبه با ماست
در این روش از تهیه اسموتی انبه با زنجبیل، بعد از پوست گرفتن و خرد کردن میوه ها، آنها را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس میوه ها را به همراه بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و آنها را تا جایی بزنید تا کاملا یکدست شوند. بعد از آماده شدن اسموتی، آن را سرو و تزیین کنید.
مرحله اول: میوه ها را آماده کنید
برای درست کردن اسموتی انبه و زنجبیل، پوست انبه و موز را بگیرید. آن ها را خرد کنید و حداقل 2 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، پوست آن را بگیرید و را خرد کنید. در غیر این صورت از استفاده کنید.
مرحله دوم: مواد اسموتی را با هم میکس کنید
بعد از آماده کردن و یخ زدن میوه ها، آن ها را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید. زنجبیل، آب انبه، شیر، ماست، عسل و تکه های یخ را به میوه ها اضافه کنید. همه مواد را کاملا با هم بزنید تا یکدست شوند. سپس اسموتی را در یک لیوان مناسب بریزید و روی آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل
*موادی را که در و زنجبیل به کار می برید، می توانید بنا به ذائقه و مواد در دسترستان کم و زیاد یا حذف و اضافه کنید.
*برای اینکه بافت اسموتی انبه و زنجبیل غلیظ شود، می توانید در آن از مقداری خامه یا شیر پرچرب استفاده کنید. اضافه کردن هم می تواند بافت اسموتی را غلیظ و کشدار کند.
* اگر می خواهید اسموتی تان کف کند، میوه ها را از قبل در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزنند. سپس آن ها را با شیر، آب سرد یا تکه های یخ در مخلوط کن بزنید.
*برای تزیین روی اسموتی زنجبیل و انبه می توانید علاوه بر برش های میوه های مختلف، از چاشنی هایی مثل، پودر زنجبیل، خامه، شکلات چیپسی یا رنده شده و … استفاده کنید.
*برای طرز تهیه اسموتی انبه و زنجبیل رژیمی، باید از مواد کم کالری و کم چرب استفاده کنید. به همین دلیل باید شیر کم چرب یا آب را برای رقیق کردن اسموتی استفاده کنید تا یک داشته باشید. خامه و کره بادام زمینی در این اسموتی به کار نبرید و آنها را با انواع ماست های رژیمی مثل یا پروبیوتیک جایگزین کنید. همچنین استفاده از سبزیجاتی مثل کلم کیل یا کال، اسفناج و … هم ترکیب اسموتی را مقوی می کند. در این روش تا جای ممکن نباید شیرین کننده به کار ببرید و از شیرینی میوه ها لذت ببرید. نهایتا به کار بردن کمی می تواند طعم اسموتی تان را خوشمزه تر کند.
*اسموتی زنجبیل و انبه را به صورت تازه یا نهایتا 24 ساعت بعد سرو کنید. اگر می خواهید برای مدت بیشتری آن را نگهداری کنید، اسموتی ها را در قالب مافین بریزید و در فریزر قرار دهید.
*در صورتی که می خواهید اسموتی آماده شده را فریز کنید، بهتر است در آن از شیر استفاده نکنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع اسموتی لاغر کننده و چربی سوز
آیا اسموتی انبه و زنجبیل برای شما خوب است؟
زنجبیل یکی از مواد غذایی و از گیاهانی است که به عنوان یک درمان برای به خصوص و مبارزه با علائم بیماری هایی مثل آنفولانزا و سرماخوردگی شناخته شده است. همچنین زنجبیل می تواند به هضم غذا کمک کند و ضد التهاب است. انبه هم یک میوه مفید برای سلامت و شادابی پوست، قلب و چشم است. انبه مثل زنجبیل یک میوه عالی برای کمک به و ضد التهاب است. ترکیب انبه و زنجبیل در اسموتی، می تواند از آن یک معجون مفید برای سلامتی بسازد.
البته طبع اسموتی انبه و زنجبیل بسیار گرم است و توصیه می شود اگر مزاجتان گرم است، آن را به همراه شیر یا ماست درست کنید. ولی برای افراد سرد مزاج، اسموتی انبه و زنجبیل بسیار مفید و انرژی زا خواهد بود.
سوالات متداول
برای کف دار شدن اسموتی انبه و زنجبیل چه کنیم؟
راز کف دار شدن اسموتی، استفاده از موادی است که از قبل یخ زده و کاملا سرد شده اند. پس اگر در تهیه اسموتی از آب یا شیر استفاده می کنید حتما باید کاملا سرد باشند. استفاده از تکه های یخ و میوه های یخ زده هم برای غلیظ و کف دار شدن اسموتی کمک کننده است.
برای غلیظ شدن اسموتی چه موادی اضافه کنیم؟
اگر می خواهید اسموتی حسابی غلیظ شود، از شیر یا آب کمتری استفاده کنید. همچنین خامه و کره بادام زمینی می تواند غلظت اسموتی را زیاد کند. در صورت استفاده از شیر، شیر پرچرب می تواند اسموتی را غلیظ کند.
منبع: tasteofhome
منبع: افق کوروش