طرز تهیه معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

به گزارش بانه مارکت، معجون شیر و شیره انگور یک نوشیدنی مقوی است که در آن ادویه های گرمی مثل دارچین و جوز هندی به کار می رود. طرز تهیه شیره انگور با شیر و خواص شیره انگور با شیر را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

بانه مارکت | سرویس آشپزی - شیره انگور که به دوشاب نیز معروف است در طب سنتی مورد توجه قرار گرفته و به مصرف آن بسیار توصیه شده است. این ماده غذایی به شکل های مختلفی مانند شربت شیره انگور، باسلوق با شیره انگور، حلوا با شیره انگور، کیک با شیره انگور، شربت سرکه شیره و … مورد استفاده قرار می گیرد. معجون شیر و شیره انگور نیز یک نوع نوشیدنی مقوی با ارزش غذایی بالاست که به دو روش تهیه می گردد. در این مطلب، با طرز تهیه معجون شیره انگور با شیر با دو دستور عالی و مختصری بر خواص آن، با ما همراه باشید.

فهرست موضوعی این مطلب:

  • طرز تهیه معجون شیره انگور با شیر
  • طرز تهیه معجون شیره انگور با شیر و سنجد
  • خواص شیره انگور با شیر

طرز تهیه معجون شیر و شیره انگور

مصرف همزمان شیر و شیره انگور منجر به تلفیق خواص بی نظیر هر دو ماده شده و برای بدن مانند بمب انرژی عمل خواهد نمود.

مواد لازم
شیر1 پیمانه
شیره انگور3 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده1/4 قاشق چای خوری
چوب دارچین2 تکه کوچک

دستور تهیه

  1. یک پیمانه شیر را در شیرجوش ریخته، جوز هندی رنده شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
  2. صبر کنید تا شیر به جوش آید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
  3. سپس حرارت را خاموش نموده و شیره انگور را به آن اضافه کنید.

نوش جان . . .

طرز تهیه معجون شیره انگور با شیر و سنجد

مواد لازم
شیر1 لیوان
پودر سنجد1 قاشق غذاخوری
شیره انگور2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

  1. سنجد را همراه با هسته در آسیاب برقی پودر کنید. (توجه: آسیاب های خانگی قدرت آسیاب کردن هسته سنجد را ندارند.)
  2. یک قاشق غذاخوری پودر سنجد و 2 قاشق غذاخوری شیره انگور را در یک لیوان شیر ریخته و هم بزنید تا شیره در شیر حل گردد.

نکته: این معجون لذیذ را به عنوان یک میان وعده مغذی برای درمان پوکی استخوان و درد مفاصل، مخصوصا زانودرد، مورد استفاده قرار دهید.

خواص شیره انگور با شیر

این معجون خوشمزه دارای خواص بیشماری از جمله موارد زیر است. پزشکان مصرف این معجون را به دلیل خواص شیر با شیره انگور برای بچه ها بسیار توصیه می نمایند.

  • به افزایش حجم عضلات یاری می نماید و مصرف آن برای بچه ها، ورزشکاران و افرادی که کار های سنگین انجام می دهند مفید است.
  • این معجون برای افرادی که در فصل سرما دچار التهاب حلق و سرفه می شوند، مفید بوده و دارای خاصیت نرم نمایندگی حلق است.
  • حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و B بوده، به خون سازی یاری می نماید و برای بچه ها، افراد مبتلا به کم خونی و کسانی که دارای ضعف عمومی بدن هستند، مفید است.
  • در درمان بیماری صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری بیش از حد، ضعف بدن و یرقان مفید است.
  • این معجون به درمان بیماری های طحال، افسردگی و غضب یاری می نماید و روان نماینده ادرار است.
  • مادران شیرده که شیر رقیقی دارند، با مصرف این معجون می توانند شیر غلیظ تری داشته باشند.

سخن آخر

شیره انگور دارای طبعی گرم است و در ترکیب با شیر که طبیعتی سرد دارد، طبع آن تعدیل می گردد؛ بنابراین مصرف این معجون حتی برای افرادی که طبیعت گرم و خشک دارند، مفید بوده و می تواند به افزایش قوای جسمانی آن ها یاری کند. امیدواریم از این مطلب استفاده نموده باشید و اگر ترفند های دیگری برای تهیه این معجون سراغ دارید، آن ها را با دیگر مخاطبان سایت بانه مارکت در میان بگذارید.

در خاتمه به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه 4 معجون ساده خانگی با طعم عالی و طرز تهیه معجون هفت مغز با طعمی محشر و عالی را در بانه مارکت از دست ندهید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید