طرز تهیه کسرول 8 لایه

به گزارش بانه مارکت، این کسرول با پنیر، اسفناج و گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. زمان تهیه و پخت آن حدود دو ساعت زمان می برد اما ارزشش را دارد.

طرز تهیه کسرول 8 لایه
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم

  • 3 پیمانه نودل
  • 450 گرم گوشت چرخ نموده
  • 2 قوطی کنسرو گوجه فرنگی
  • یک قاشق چایخوری ریحان
  • نصف چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/4قاشق چایخوری نمک
  • 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک بسته خامه ترش
  • یک بسته 225 گرمی پنیر خامه ای
  • نصف پیمانه شیر
  • 1/3پیمانه پیاز خرد شده
  • یک بسته اسفناج 225 گرمی
  • یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1- کف ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. نودل ها را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ نموده را تفت دهید تا رنگش عوض گردد. چربی آن را بگیرید. گوجه فرنگی ها، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیم جوش گردد.

3- در یک کاسه میانه، خامه ترش و پنیر خامه ای را با هم زن برقی مخلوط کنید. شیر و پیاز را اضافه کنید. یک لایه نودل کف ظرف پیرکس قرار دهید. نیمی از مایه گوشت را روی آنها بریزید، روی آن نیمی از مخلوط پنیر و همه اسفناج ها را بریزید. همین مراحل را دوباره تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند. پنیر خامه ای به جای مانده را در یخچال نگهدارید.

4- روی ظرف را با فویل بپوشانید. در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت روشن نموده اید و گرم شده است، مواد را 45 دقیقه بپزید. فویل را بردارید، یک لایه پنیر خامه ای بریزید. سپس یک لایه پنیر چدار بریزید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرها آب شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 472
  • چربی: 30 گرم
  • کلسترول: 127 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 25 میلی گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 27 گرم
  • سدیم: 683 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "طرز تهیه کسرول 8 لایه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کسرول 8 لایه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید