طرز تهیه سوپ برش

به گزارش بانه مارکت، سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می گردد و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می نماید. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا می شویم.

طرز تهیه سوپ برش

مواد لازم برای تهیه سوپ برش

  • چغندر (لبو) میانه سه عدد
  • سیب زمینی میانه دو عدد
  • پیاز میانه یک عدد
  • لوبیا کنسروی 400 گرم
  • برگ بو دو عدد
  • آب ده فنجان
  • آب مرغ یا گوشت شش فنجان
  • کنسرو گوجه فرنگی یک
  • آب لیمو چهار قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری
  • شوید خرد شده یک قاشق غذا خوری
  • روغن چهار قاشق غذا خوری
  • هویج دو عدد
  • کلم پیچ نصف عدد

طرز تهیه سوپ برش

مرحله اول

در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت میانه به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.

مرحله دوم

سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.

مرحله سوم

هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

مرحله چهارم

کلم را خرد نموده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.لبوها را به شکل نواری خرد نموده و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و 10 دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.

مرحله ششم

سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سوپ برش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ برش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید