طرز تهیه سوپ برش
به گزارش بانه مارکت، سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می گردد و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می نماید. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا می شویم.
مواد لازم برای تهیه سوپ برش
- چغندر (لبو) میانه سه عدد
- سیب زمینی میانه دو عدد
- پیاز میانه یک عدد
- لوبیا کنسروی 400 گرم
- برگ بو دو عدد
- آب ده فنجان
- آب مرغ یا گوشت شش فنجان
- کنسرو گوجه فرنگی یک
- آب لیمو چهار قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری
- شوید خرد شده یک قاشق غذا خوری
- روغن چهار قاشق غذا خوری
- هویج دو عدد
- کلم پیچ نصف عدد
طرز تهیه سوپ برش
مرحله اول
در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت میانه به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.
مرحله دوم
سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.
مرحله سوم
هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرحله چهارم
کلم را خرد نموده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.لبوها را به شکل نواری خرد نموده و به قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم
آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و 10 دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.
مرحله ششم
سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله