عوارض وحشتناک فوت کردن نوشیدنی و غذا های داغ
به گزارش بانه مارکت، فوت کردن غذا های داغ موجب پخش بوی بد دهان در محیط پیرامون خود و بعلاوه انتقال انواع بیماری ها در افراد دیگر که در نزدیکی ما هستند می گردد.
آزمایش ها و تحقیقات نشان می دهد که هوای داخل دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن تشکیل شده است.
انسان برای بقای خود احتیاج به اکسیژن دارد و بدن او بعد از دریافت اکسیژن (عمل دم) آن را در هنگام بازدم به دی اکسیدکربن تبدیل می نماید. فوت کردن در خوراکی ها و نوشیدنی های داغ همانند (چای، قهوه، شیر، سوپ و...) باعث ترکیب شدن دی اکسید کربن و اسید هایی با غذا شده و در اثر این ترکیب ماده ای مضر برای بدن ایجاد می گردد که ترکیب آن با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بعلاوه بر روی باروری مردان نیز تأثیر سوء می گذارد.
محققان طب سنتی بر این باورند که با عمل فوت کردن در غذا و خارج شدن گاز دی اکسیدکربن و اسید ها از دهان مواد و فضولاتی که باید به وسیله دهان خارج شوند با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می شوند که از لحاظ بهداشتی نیز بعضی ویروس ها و میکروب ها به وسیله تنفس باید از بین بروند، اما با این عمل دوباره به بدن بازمی گردند و باعث ایجاد انواع بیماری ها در بدن انسان می گردد.
منبع: فرارو