دارو و لوازم شخصی در سفر
به گزارش بانه مارکت، ازجمله وسایل مهم که هر گردشگری باید به همراه داشته باشد داروها و لوازم بهداشتی شخصی است. داروهایی که به همراه تیم سرپرستی آورده می گردد اغلب لوازم کیف یاری های اولیه است و داروهای خاص در آن موجود نیست، به همین جهت گردشگران همواره باید کلیه داروهای خاص خود را به همراه داشته باشند.
دارو و لوازم بهداشتی شخصی
داروها و لوازم بهداشتی شخصی از جمله مواردی هستند که اهمیت بسیار زیادی در مسافرت ها دارند. همیشه به خاطر داشته باشید که اگر از داروهای خاصی استفاده می کنید حتما آن ها را به حد لازم به همراه داشته باشید. در غیر این صورت سعی کنید مقداری از داروهای عمومی مثل مسکن ها، قرص های سرماخوردگی، ضد حساسیت، ضد اسهال، ضد تهوع، آنتی بیوتیک، پودر ORS، ماده ضدعفونی کننده مثل بتادین و مواردی را که بدون تجویز پزشک می توانید از داروخانه ها تهیه کنید به همراه داشته باشید. هر آنچه باید در خصوص این داروها را بدانید در مطلب چه داروهایی را موقع سفر با خودمان ببریم؟ بخوانید.
اهمیت دارو در سفرهای خارجی
همراه داشتن دارو در سفرهای خارجی اهمیتی چند برابر پیدا می نماید. چراکه نام داروها ممکن است در کشورهای مختلف متغیر باشد و برای پیدا کردن داروی موردنظر خود با مشکل روبرو شوید. هم چنین بعضی داروهای مسکن و عمومی نیز در کشورهای دیگر احتیاج به تجویز پزشک دارند. بنابراین به همراه داشتن دارو در این سفرها بسیار حائز اهمیت است. در سفرهای خارجی حتما داروهای عمومی و شخصی خود را به حداحتیاج به همراه داشته باشید. ممکن است این سوال برای تان پیش آید که همراه داشتن داروی خاص در کشور مقصد برای شما مشکل ایجاد می نماید یا نه. در این خصوص می توانید از سفارتخانه کشور مقصد خود در ایران اطلاع کسب کنید.
جلوگیری از حوادت غیر قابل پیشبینی
در ضمنً تعدادی چسب زخم، گاز استریل، باند و وسایلی که می تواند در آسیب دیدگی های کوچک به یاری تان بیاید را نیز به لیست تان اضافه کنید. به همراه داشتن حشره کش های خانگی و یا پماد دافع حشرات به منظور جلوگیری از گزیدگی می تواند مفید باشید. اگر در اعضای تیم مسافرتی شما بچه های کوچک هم حضور دارند همراه داشتن شیر خشک اضافی، شربت های تب بر، قطره و یا شربت مولتی ویتامین و دیگر داروهای متناسب الزام به نظر می رسد.
نگهداری از داروها هنگام سفر
قبل از سفر، نحوه نگهداری داروها را از دکتر داروساز سؤال کنید. داروهای تان را در جاهایی از اتومبیل که در معرض نور خورشید قرار دارند نگذارید و یادتان باشد که حتما تاریخ انقضای داروهای تان را که بر روی آن ها قید شده چک کنید. اگر جعبه اصلی داروها را دور انداخته اید، تاریخ را از روی بدنه آن چک کنید. (مثلاً تاریخ انقضاء پمادها و کرم های موضعی روی انتهای تیوپ پماد حک شده است.)
به طورکلی می توانید شماره تلفن مراکز اطلاع رسانی داروها و سموم را به همراه داشته باشید تا در صورت بروز مشکل از هدایت کارشناسان آن مراکز بهره ببرید.
تذکر: هرگز داروها را بدون تجویز پزشک و خودسرانه مصرف نکنید.
لوازم شخصی مورداحتیاج سفر
شامل مسواک، حوله، خمیردندان، کرم ضد آفتاب، پمادهای لب و دست، دستمال مرطوب یا ژل های شستشو و شوینده های سبک است.
ظروف شخصی
تا جایی که می توانید از ظروفی بهره ببرید که به طبیعت آسیب نمی رساند. استفاده زیاد از ظرف های یک بارمصرف و رها کردن آن ها در طبیعت خسارات زیادی را به محیط زیست وارد می نماید. در مطلب آشنایی با ویژگی ظروف مناسب سفر بیشتر بخوانید.
برای اطلاع از دیگر لوازم سفر مطالب زیر را بخوانید:
- وسایل مورداحتیاج کمپینگ یک شبه
- عینک آفتابی خوب چه ویژگی دارد؟
- چه چیزی به سفر ببرم؟
- انتخاب زیرانداز مناسب سفر
- چطور صندل مناسب طبیعت گردی بخریم؟
منبع: مجله پرتو ملت
تهیه و تدوین: تحریریه بانه مارکت
لطفا در نشر دانسته های خود کوشا باشید.
برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.
منبع: دالاهو