طرز تهیه حمص؛ یک میان وعده جذاب لبنانی
به گزارش بانه مارکت، حمص یا هوموس از غذاهای عربی است که بیشتر به عنوان پیش غذا استفاده می شود اما به دلیل اینکه پیش غذای سنگینی است می توانید به عنوان غذای اصلی هم آن را میل کنید. ترکیبات این غذا شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد و ما را از امتحان کردنش منصرف کند اما مخلوط شدن این ترکیبات
مواد لازم:
- نخود: 1 لیوان
- سیر: 4 حبه
- ارده: 4 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- جعفری: دلخواه برای تزیین
طرز تهیه و دستور پخت:
1. نخود را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. حجم نخود بعد از خیس خوردن بیشتر می شود پس از ظرف بزرگ تری استفاده کنید و به اندازه کافی آب بریزید.
2. نخود را با چند لیوان آب، جوش شیرین و حبه های سیر داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و نرم شود. جوش شیرین باعث می شود پوست نخود بعد از پخت راحت تر جدا شود. بعد از این که نخود به خوبی پخته شد، پوست شفاف روی آن را جدا کنید.
3. نخود پخته پوست کنده و سیرهای نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و بزنید تا یکدست شود. ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل اضافه کنید و مجدداً میکس کنید. در صورتی که هوموس غلیظ تر از چیزی است که میل دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.
4. هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید. در کنار این هوموس خوشمزه می توانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه ای استفاده کنید.
منبع: ایرنا زندگی