خبرنگاران نمایندگان مردم همدان بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند

به گزارش بانه مارکت، همدان- خبرنگاران- نمایندگان شهرهای مختلف استان همدان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند و معتقدند در شرایط مالی کنونی باید رعایت حال مردم را کرد.

خبرنگاران نمایندگان مردم همدان بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند

نماینده مردم تویسرکان شامگاه شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: تحریم های ظالمانه مسائل زیادی را برای کشور ایجاد نموده و شرایط کشور از نظر مالی ظالمانه است.

محمدمهدی مفتح اضافه کرد: در ماه های پایانی سال 98 و آغازین ماه های امسال که ویروس کرونا موجب تعطیلی مشاغل شد، چگونه از مردمی که شغل و درآمد ندارند، مالیات گرفته شد.

وی گفت: وقتی مردم درآمد ندارند باید رعایت حال آنان را کرد و این حمایت، همت و توجه اداره مالیاتی را می طلبد.

نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت نیز گفت: در موقعیتی که حال مردم خوب نیست باید با هماهنگی و اتحاد بخش عظیمی از مسائل را رفع کنیم.

حمیدرضا حاجی بابایی با تاکید بر جهش فراوری گفت: باید سیاست های اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرد و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب در توسعه کشور و جهش فراوری گام برداشت.

نماینده مردم نهاوند در خانه ملت نیز گفت: 140 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی کشور پیش بینی شده است.

علیرضا شهبازی اضافه کرد: بسیاری از افراد درآمد نانوشته دارند و باید مالیات از آنها گرفته گردد.

وی گفت: در دریافت مالیات به قشر ضعیف فشار نیاوریم بلکه از کسانی که فرار مالیاتی با دزآمدهای بالا دارند باید مالیات کسب کرد.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران نمایندگان مردم همدان بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران نمایندگان مردم همدان بر لزوم عدالت در وصول مالیات تاکید کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید