چه چیزهایی بخوریم تا سفیدی موهایمان کم گردد؟
به گزارش بانه مارکت، کیفیت و رنگ مو بیش از هر چیز با وراثت شکل می گیرد اما عوامل متعددی روی سفیدی زودهنگام مو اثر دارند. اگر از سفیدی موهای خود ناراضی هستید با مصرف این خوراکی ها می توانید سفید شدن آن را به تاخیر بیندازید.
به گزارش بانه مارکت، کمتر افرادی هستند که با پیدا شدن موهای سفید روی سرشان احساس خوبی داشته باشند؛ خوش تیپ تر شدن افرادی مثل جورج کلونی و پارسا پیروزفر یک قاعده عمومی نیست و ممکن است بیشتر ما در پی راهی برای کم کردن سرعت سفید شدن موهایمان باشیم.
دکتر هریش کومار، متخصص پوست و مو، در این رابطه گفت: گذشته از عامل مهم وراثت که می تواند به سفید شدن موها دامن بزند، نکاتی که در ادامه می آید برای به تاخیر انداختن سفیدشدن موها قابل اهمیت هستند:
افزایش مصرف ویتامین B12
موهای شما ممکن است به علت کمبود ویتامین B12 سفید گردد. در این صورت، معکوس کردن روند خاکستری شدن می تواند به سادگی و با مصرف مقادیر کافی از این ویتامین اتفاق بیفتد.
افزایش مصرف ویتامین B5
ویتامین B5 به جلوگیری از آغاز زودهنگام سفید شدن مو و بازگرداندن رنگ طبیعی آن یاری می نماید. این ویتامین بعلاوه به رشد مو یاری نموده و رطوبت مورد احتیاج موها را نیز تامین می نماید.
کنترل سطح تیروئید
غده تیروئید شما بر تمام عملنمودهای حیاتی بدن شما تأثیر می گذارد. کم کاری تیروئید می تواند منجر به سفیدی زودرس مو گردد. این بیماری مزمن و جدی با مصرف مکمل های هورمونی و زیر نظر پزشک قابل کنترل است.
ترک سیگار
سبک زندگی شما تاثیر زیادی بر سلامت و رنگ موهای شما دارد. استعمال دخانیات اثرات نامطلوبی بر بدن دارد و می تواند به سفید شدن موها دامن بزند.
معجزه آنتی اکسیدان ها
مطمئن شوید که به میزان کافی غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مصرف می کنید.
نور دردسرساز خورشید
یکی از عوامل بیرونی استرس اکسیداتیو، اشعه ماوراء بنفش است که منجر به سفیدی زودرس موها می گردد. هنگام بیرون رفتن در آفتاب با روسری یا کلاه از موهای خود محافظت کنید.
نظر طب ایرانی درباره سفیدی مو: چه چیزهایی بخوریم تا سفیدی موهایمان کم گردد؟
متخصصان طب سنتی و طب ایرانی نیز ایده های خود را در این رابطه دارند؛ دکتر مژده پورحسینی در شرح راهکارهای طب ایرانی در این رابطه گفت: بعد از مبحث وراثت، افراط در مصرف سردی ها و ضعف قوای دِماغی از عوامل سفید شدن زودهنگام مو است و با رعایت گرمی خوراک می توان تا حدودی روند سفید شدن مو را کند کرد.
در بعضی منابع طب سنتی توصیه شده با مصرف هلیله سیاه و یا سیاه دانه می توان در طولانی مدت به موهایی سیاه دست یافت اما دکتر پورحسینی از عدم انجام مطالعه و یا دریافت گزارش های هدفمند در این زمینه اطلاع داد.
با این حال و با توجه به تاثیر ویتامین های گروه ب و آنتی اکسیدان ها می توان نتیجه گرفت که مصرف گوشت و لبنیات در کنار انواع توت، انگور، سبزیجات برگ سبز و چای می تواند به رشد مو یاری نمایند و سفیدی زودرس مو را به تاخیر بیندازند.
- تصاویر پرماجراترین ریش و سبیل های تاریخ | از سازمان سیا تا مالیات ریش!